Termene

Termene si conditii

 

1. Introducere Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site- ului silverbeautycenter.ro, denumit in continuare site-ul, de catre vizitatorii acestuia. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

 

2. Neangajarea raspunderii Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC Silver Beauty Center SRL (denumit in continuare Silver Beauty Center). Silver Beauty Center nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului,

 neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului. Astfel Silver Beauty Center nu pot fi responsabile pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

2a. Marca si dreptul de autor Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Silver Beauty Center, sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Silver Beauty Center, ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Silver Beauty Center. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Silver Beauty Center, sau a afiliatiilor sai. Silver Beauty Center va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

 

3. Obiectivul continutului site-ului silverbeautycenter.ro Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si serviciile Silver Beauty Center. Silver Beauty Center nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Silver Beauty Center printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

 

4. Confidentialitate Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Silver Beauty Center, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Silver Beauty Center nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. Silver Beauty Center se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Silver Beauty Center nu vor transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.silverbeautycenter.ro conform prezentului document.

 

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata conform Legii nr. 506/2004 si Regulamentului European nr679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Silver Beauty Center are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre adresa contact@silverbeautycenter.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Cand vizitati site-ul web al Silver Beauty Center server-ul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract. Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea Dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale – nume,prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, data de nastere, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Silver Beauty Center sau ale afiliatilor sai, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

 

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Silver Beauty Center si afiliatii sai in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Silver Beauty Center si afiliatii sai se obliga ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

 

7. Informatii pentru utilizatori (vizitatori) Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:  sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;  sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;

 sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa a autorului de a publica materialul respectiv;

 sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

 sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente. In caz de nerespectare a acestor conditii, Silver Beauty Center si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Silver Beauty Center si afiliatii sai in vederea efectuarii de studii de piata;

 transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;

 solutionarea de catre Silver Beauty Center a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);

 alte activitati intreprinse de Silver Beauty Center si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului. Silver Beauty Center va pastra confidentialitatea acestor informatii. Silver Beauty Center si afiliatii sai nu vor distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

 

9. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor Tuturor persoanelor care transmit datele lor personale catre site-ul www.silverbeautycenter.ro le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informate prin anuntul facut public de catre Silver Beauty Center prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa Strada Matei Millo, nr.114, vila nr.8, complex Millo Village, Loc. Voluntari, Jud. Ilfov, adresa de mail: contact@siverbeautycenter.ro, Silver Beauty Center se obliga:

 sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale.

 sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Silver Beauty Center pot culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa:contact@silverbeautycenter.ro.

 

10. Modificari ale politicii de confidentialitate Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termenii si Conditiile” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Silver Beauty Center in privinta utilizarii site-ului www.silverbeautycenter.ro . Silver Beauty Center isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@silverbeautycenter.ro .

 

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

S.C. SILVER BEAUTY CENTER S.R.L., cu sediul legal în Voluntari, Str. Matei Millo, nr. 114 înmatriculata la O.R.C. sub nr. J23/1094/03.03.2020, cod unic de înregistrare nr. 42357387, va comunicam prezenta POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, pentru a va explica modul în care prelucram si protejam datele dvs. cu caracter personal.

Va comunicam aceasta Politica la începutul interactiunii noastre prin intermediul site-ului nostru web.

Prezenta comunicare se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal ale:

- Partenerilor nostri contractuali precum furnizori, vânzatori, clienti

- Vizitatorilor si utilizatorilor site-urilor noastre care pot fi accesate la adresele: https://………ro 1.

Datele colectate SOCIETATE colecteaza informatiile personale (numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon, data nasterii, sexul) atunci cand va înregistrati la noi sau folositi serviciile/produsele(preferintele de limba si adresa IP – protocol Internet). Colectarea include informatii pe care le furnizati atunci când va înregistrati pentru a utiliza site-ul, când efectuati actiuni legate de o programare, când va înscrieti în concursuri sau promotii organizate de societatea noastra si/sau partenerii sai contractuali si când raportati o problema legata de website-urile noastre. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, descriere personala si fotografie, vârsta, data nasterii si sexul, precum si alte informatii, dupa caz.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului în care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege si/sau în cazul în care ne-ati furnizat consimtamântul dumneavoastra explicit în mod separat. În cazul în care ne furnizati în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interactiunea dumneavoastra cu website-ul nostru sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau în orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al societatii noastre, cu exceptia cazului în care ati facut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom sterge aceste date de pe website-ul nostru numai daca legea impune astfel sau daca nu dorim sa le pastram.

De fiecare data când vizitati website-ul nostru, colectam automat urmatoarele date: date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare, tipul si versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile si versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul si platforma de operare, tipul dispozitivului si marca dispozitivului mobil; aceste date pot fi colectate si prelucrate în numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti si puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru la adresa https://patiostudio/ro/politica- cookies date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include calea completa catre resursa accesata (cunoscuta sub denumirea de URL), secventa de clicuri catre, prin si de la Website-ul nostru (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat (inclusiv articolele de top citite, categoriile de top accesate, timpii de raspuns al paginilor, erorile de descarcare, durata vizitelor pe anumite pagini (inclusiv timpul mediu petrecut pe anumite pagini, vizionarea anumitor continuturi sau videoclipuri), timpul mediu petrecut într-o aplicatie si numarul de vizualizari din astfel de aplicatii, numarul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile si trecerile de mouse), metodele folosite pentru a naviga pe pagina, datele despre comportamentul Utilizatorilor si orice numar de telefon folosit pentru a apela sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru clienti. În unele cazuri, obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, descriere personala si fotografie, vârsta, data nasterii si sexul) de la terte parti, precum parteneri de afaceri, subcontractanti de servicii tehnice, de plata si de livrare, agentii de publicitate, furnizori de servicii de analiza, furnizori de servicii de cercetare de piata. De exemplu, este posibil sa obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal de la o agentie de casting atunci când cautam Candidati sau Participanti pentru sedintele noastre foto.

1. SCOPUL UTILIZARII DATELOR

2. Pentru efectuarea serviciilor noastre

SC SILVER BEAUTY CENTER SRL colecteaza date cu caracter personal pe pagina site-ului numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri: validarea abonamentelor, pentru inregistrarea si contabilizarea Tranzactiilor efectuate de catre membrii, istoricului serviciilor efectuate de catre acestia, al produselor achizitionate si al recomandarilor de noi membri acumularea punctelor de fidelitate rezolvarea anularilor programarilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o programare efectuata, contactarea acestuia, la cererea sa voluntara ,contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii. Astfel, în scopul furnizarii serviciilor, a livrarii de bunuri si efectuarii platilor în baza contractelor relevante (inclusiv a abonamentelor)…………… poate prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact. Putem prelucra datele cu caracter personal astfel încât sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza. Daca sunteti un client existent, va vom contacta numai prin e-mail sau prin cu informatii despre bunuri si servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vânzari anterioare sau unei negocieri cu dumneavoastra în vederea vânzarii, cu exceptia cazului în care ati optat altfel anterior. Daca sunteti un client nou, va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil. Daca nu doriti sa va folosim datele în acest fel, bifati caseta corespunzatoare din formularul prin care colectam datele dumneavoastra formularul de înregistrare. Putem, de asemenea, sa va folosim datele cu caracter personal pentru a masura sau a întelege continutul preferat legat de actiuni ale noastre si pentru a oferi continut relevant pentru dumneavoastra; pentru a va permite sa participati la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeti sa faceti acest lucru; pentru a masura sau a întelege eficacitatea publicitatii pe care o oferim dumneavoastra si altor persoane si pentru a va oferi publicitate relevanta; si pentru a face sugestii si recomandari dumneavoastra si altor Utilizatori ai website-ului nostru despre produse sau servicii care ar putea sa va intereseze pe dumneavoastra sau pe acestia.

2. Accesului facil pe site-ul nostru Este posibil sa inregistram datele de utilizare din browser atunci cand vizitati sau utilizati site-ul nostru. Utilizam autentificarea bazata pe combinatii de e-mailuri si parole, cookies si adrese IP (protocolul dvs. de internet. Vedeti mai multe in politica noastra de Cookies.

3. Comunicare Exista posibilitatea sa va trimitem mesaje tehnice si administrative in legatura cu produsele sau serviciile noastre, recomandari de articole, newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e- mail, SMS) si/sau prin apel telefonic, numai cu acordul dvs. Aceste comunicari reprezinta parte a contului dvs. Acestea sunt mesaje de marketing si puteti controla daca doriti sa le primiti.

4. Securitate Putem folosi datele dvs. (istoricul de conectare si adresa IP) daca consideram ca este necesar din motive de securitate sau pentru a monitoriza si a preveni posibilele fraude sau alte încalcari ale Acordului nostru de utilizare sau a Politicii de confidentialitate care afecteaza pe Vizitatorii, Membrii si Clientii nostri.

5. Publicitate Anunturile care apar pe si în afara site-urilor, produselor sau serviciilor si pot fi livrate utilizatorilor folosind urmatoarele date: Informatii din cookies sau etichete de anunturi (cum ar fi tipul de browser si adresa IP) Informatiile furnizate de utilizator (de exemplu, limba) Informatii din utilizare de catre dvs. a serviciilor noastre (de ex., paginile vizitate, produsele/serviciile achizitionate) SC SILVER BEAUTY CENTER SRL nu distribuie nicio informatie de identificare personala cu agentii de publicitate si nu permite agentilor de publicitate sa acceseze informatiile personale ale contului dvs. personal. SC SILVER BEAUTY CENTER poate difuza împreuna cu partenerii informatii generale demografice (limba, tara sau oras/zona) si informatii non-personale (cum ar fi versiunea browserului, sistemul de operare, rezolutia afisajului etc., pentru a putea imbunatati calitatea accesului dvs. online.