Produse

Produse

Dr. Belter

DR.BELTER COSMETIC este o marcă axată pe aspectele științifice ale componentelor naturale, selecției ingredientelor active eficiente și a materiei prime de înaltă calitate, potrivite pentru orice tip de piele.

Tradiție - Inovație - Calitate sunt elementele ce caracterizează produsele Dr.Belter. Create pe baza celor mai eficiente ingrediente naturale și de proveniență marină, produsele Dr.Belter se mențin în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și ale femeilor din întreaga lume.

Principalele tendințe sunt: Consolidarea structurii pielii; Restabilirea proprietăților regenerative ale pielii și a funcției de barieră; Creșterea mecanismelor proprii de protecție ale pielii.

Kydra

Kydra Romania isi propune sa ofere tuturor femeilor, o alternativa non-toxica de colorare si ingrijire a parului. Dupa lungi studii de piata si analize, am selectat brand-ul ce a intrunit toate calitatile pentru o ingrijire ce nu implica substante toxice si daunatoare organismului.

O abordare originală în ceea ce privește colorarea părului fără amoniac folosind cei mai puri și prețioși pigmenți naturali pentru a oferi o culoare vibrantă și de durată, cu un efect blând și subtil.

KYDRA nature oferă puterea de colorare excepțională a pigmenților din natură pentru tonuri profunde și o strălucire absolut naturală. Maronii de castan, cupru delicioase și nuanțe aurii însorite pentru părul radiant.  

CND

INCA DIN 1979, CND ESTE PIONIER IN DEZVOLTAREA DE PRODUSE SI SERVICII PROFESIONALE CARE EXTIND PROMISIUNEA SI POSIBILITATEA DE FRUMUSETE PENTRU MAINI SI PICIOARE.

FURNIZAM TEHNICIENILOR ULTIMILE NOUTATI IN DOMENIUL DE FRUMUSETE SI INGRIJIRE - PRODUSE, SERVICII, EDUCATIE SI SPRIJIN PENTRU SERVICII DE MANICHIURA DE CEA MAI INALTA CALITATE.

CND URMARESTE ACEST LUCRU PRINTR-UN ANGAJAMENT FERM FATA DE EXCELENTA. FIECARE PRODUS CND ESTE METICULOS CERCETAT SI TESTAT IN PROPRIUL LABORATOR INAINTE SA AJUNGA IN MAINILE CLIENTILOR.